Healing

Ordet HEALING betyr å bli hel.
Å være hel innebærer et godt samspill mellom det kroppslige, åndlige, mentale og følelsesmessige.

Jeg tror at

  • aksept og god selvfølelse er nøkkelen til å ta gode valg. Ellers velger vi ut fra frykt og mangler.
  • når vi vet hvordan vi kan hente oss inn og finne balansen i hverdagen får vi energi, trygghet og indre ro.
  • det er en helhet og at ALT henger sammen. Hvordan DU har det, påvirker menneskene rundt deg (på et ubevisst plan).
  • åpenhet og undring vil hjelpe deg i din prosess. Gi tillit til livet
  • det finnes en dypere mening i livet og at du finner den når du har god kontakt med deg selv – din indre visdom.

Sjelehenting

er en urgammel teknikk som blir brukt den dag idag. Det er en reise hvor jeg går inn i underbevissthetens verden og hjelper deg å frigjøre deler av deg som har blitt avstengt (f.eks. etter traumatiske opplevelser eller ulykker) Dette kan hjelpe deg å finne livsgnisten igjen – det kan også være en god start for et kjærlighetsfullt forhold til deg selv.

Soul-Body-Fusion

er en nyere form for sjelehenting som harmoniserer det kroppslige, åndlige, mentale og følelsesmessige. Stresset i cellene blir redusert. I Soul-Body-Fusion opprettes det en sterk forbindelse mellom kropp og sjel slik at kroppen kan “laste ned” sjelens visdom og viten.Dermed setter helbredelsesprosessen i gang – en prosess til det beste for kroppen akkurat der og da. Det blir også kallt Champagehealing siden det ofte er forbundet med en prikklende følelse i kroppen.

Trommereiser

Trommingen gjør det lett for deg å tømme hjernen og gå inn i en meditativ tilstand. Noen ganger veileder jeg deg med ord under hele reisen mens andre ganger er jeg en reisekamerat uten ord. Lyden av trommen gjør vibrasjoner i kroppen – cellene vibrerer og slapper mer og mer av. Dette er en fin måte å minne kroppen om hvordan det føles å slappe fullstendig av.

Thetahealing

Hjernebølgene har forskjelige frekvenser: alfa, beta, theta,delta og gamma. Hjernen min er i theta frekvens (theta bevissthetsnivå) mens behandlingen foregår. Det jobbes på cellenivå og ALLTID PÅ DINE PREMISSER. Thetahealing kan hjelpe deg å løse opp gamle og fastkjørte mønstre og trossystemer.

Access Bars

Access er et sett med verktøy og prosesser designet for å fremme mer bevissthet. Bevissthet inkluderer alt uten å dømme noe. Det er villigheten og kapasiteten til å være totalt oppmerksom, totalt tilstedet, innen alle områder av livet.

Bevissthet er evnen til å stadig våkne opp til flere muligheter, flere valg og mer liv.

Denne behandlingen hjelper deg til å bli oppmerksom på gamle mønstre som hindrer deg å bruke hele potentiale ditt.